Workshop voetreflexologie en EOs

Wil jij ook weleens weten hoe de oliën in te zetten op de reflex punten van de voeten? Wist je ook dat dit kon en heel effectief kan zijn?

In deze workshop vertel ik hoe je de etherische oliën in kunt zetten via de reflexpunten op de voeten. Dit kun je bij jezelf toepassen en ook bij anderen.

Deze training kan heel nuttig zijn als je een etherische olie wilt gebruiken voor iets, maar niet goed weet op welke plek of wanneer je niet precies weet hoe. De voeten hebben veel reflexpunten die in contact staan met verschillende organen en delen van ons lichaam en die dus heel effectief kunnen zijn bij het toepassen van de oliën daarop.

Het duurt ongeveer 2 uurtjes waarin ik jou uitleg waar je op moet letten, en waar bepaalde reflexpunten van een bepaald lichaamsdeel/orgaan zich situeren op de voeten. Je leert hierbij een aantal technieken te gebruiken en je krijgt nadien ook een voetenkaart mee waarop je alle reflexpunten kunt vinden en welke oliën bij wat te gebruiken. Je bent nadien zeker nog geen voetreflexoloog, maar je kunt al wel wat verder komen dmv zelfhulp met etherische oliën bij (nood)gevallen.

Dit is vooral voor de profs onder ons die voetreflex of voetmassage ook in hun praktijk gebruiken.

Deze workshop kost €35 exclusief BTW.

Voor interesse kun je hier contact opnemen met mij.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches