Mijn team

Mijn team

In den beginne

In December 2014 ben ik begonnen als enthousiast oliegebruiker. Toen ik door had dat de oliën daadwerkelijk werkten, deelde ik mijn enthousiasme al snel met familie en vrienden, as you do. Daar kwamen ook wel een handvol enthousiaste oliegebruikers uit. Meer dan dat werd het toen nog niet. Ik had nog lange weg van zelfontwikkeling te gaan om er daadwerkelijk ook echt mee naar buiten te komen.

De één na de andere cursus deed ik zoals: lichaamsmassage, voetreflexologie, aromatherapie, pedicure en gespecialiseerde voettechnieken. Tot ik op een dag de stoute schoenen aantrok en mijn zelfstandige statuut aanvroeg. Ook daarna had ik nog veel te leren. De olie-ervaringen verzamelden zich wel al waardoor ik steeds meer overtuigd geraakte.

De doorslag voor mij was na mijn AFT cursus waarbij ik zo’n boost kreeg en er zoveel hordes wegvielen, waardoor ik nog maar één droom had en dat was om, net zoals bij Young Living, zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de oliën. Ze zijn in één woord “fantastisch’ en ze kunnen je leven absoluut op zoveel wijzen verrijken, dat mag iedereen weten en ervaren.

Enthousiaste collega’s gezocht

Inmiddels heb ik al een bijzonder leuk team bij elkaar en we zijn dan ook samen op zoek naar nog veel meer enthousiaste collega’s die ook graag willen delen en uiteraard er ook mee willen verdienen. Ben jij die super enthousiaste gemotiveerde collega die graag in bijberoep wil starten? Of heb jij tijd om vanuit thuis iets te beginnen? Ben jij een doorzetter en geef jij nooit op? Ga jij ook regelrecht op jouw doel af en is niets jou teveel? Zie jij het zitten om een aantal uren in de week op te offeren en daarvoor in de plaats een leuk centje te verdienen met de kans om je dromen waar te kunnen maken? Niets is voor niets, je mag er zeker hard voor werken als je bij de toppers wil behoren. Het grote voordeel is wel dat je meteen werkt aan je eigen gezondheid, want de producten van Young Living werken ondersteunend op lichamelijk als wel geestelijk vlak. Geweldig toch!

Jij werkt zo hard als je maar wilt en de hoeveelheid uren die jij aan kan. Je kunt er zover mee gaan als je maar wilt. Wil jij er je olietjes mee terugverdienen, dan is dat ook helemaal prima. Het is ook absoluut mogelijk om er dat mooie huis van jouw dromen mee te verdienen.

Multi Level Marketing

MLM is een businessmodel/verdienmodel wat in bijvoorbeeld Amerika en Azië heel bekend is. Het idee achter MLM is heel simpel. Stel, jij gaat naar een winkel waar je een super lekker ijsje hebt gegeten, jij verteld dit aan jouw vrienden door. Jouw vrienden nemen dat vervolgens van jou aan en gaan ook naar diezelfde winkel om daar ook zo’n lekker ijsje te eten vanwege jouw enthousiasme. Dat is mond-op-mond reclame, en de meesten van jullie zullen ook weten dat dat het beste werkt. Als eigenaresse van een wellness-salon heb ik ook al ervaren dat dit ook echt DE beste manier is om aan je klanten te komen.

Bij een MLM bedrijf worden de producten niet verkocht in een winkel maar via mond op mond reclame, wat dus ook betekend dat er geen winkel, electriciteit, gas, licht, water en andere onkosten die daaraan gelinkt zijn aan te pas komen. Dat geld gaat rechtstreeks naar de distributeur die het product verkoopt. Ook zijn de producten vaak uniek en van zeer hoge kwaliteit en kun je ze niet kopen in een winkel.

Young Living is zo’n multi level marketing bedrijf. Ze bestaan inmiddels al 25 jaar en zijn ook de enige in de etherische oliën wereld die hun eigen boerderijen hebben waar ze hun eigen oliën produceren. De producten waar je mee werkt zijn van top kwaliteit en hebben al menig leven ten voordele veranderd. Ze zijn ook het enige bedrijf met hun unieke “Seed to Seal” systeem. De klantenservice plus de hulp die je binnen de organisatie krijgt zijn absoluut top. Daar kunnen, zeker tijdens mijn carriere, nog veel bedrijven van leren. Je kunt echt meteen beginnen, want ook informatie/reclamemateriaal is er al aanwezig moest je daar geen tijd voor hebben om je eigen materiaal te ontwikkelen.

Die centjes die zij niet hoeven uit te geven aan kosten worden geinvesteerd in jou. Jouw inzet om het te delen wordt goed beloond, werk jij 20 uur per week om je enthousiasme te delen, dan zal dit ook meer opleveren dan iemand die er maar 2 uurtjes per week in steekt. Dus jij kan iemand makkelijk voorbij steken als je er meteen een dikke 40 uur per week tegenaan gaat.

Piramidesysteem?

Mensen worden vaak ten onrechte bang gemaakt, vooral vanuit onwetendheid en denken dan dat het weer zo’n piramidesysteem is. Laten we dan één ding meteen uit de weg ruimen en dat is dat piramidesystemen illegaal zijn. Wat er gebeurt bij een piramidesysteem is dat je geld inlegt zonder er een product of dienst voor terug te krijgen. Bij een piramidesysteem krijgt de hoogste in de orde ook altijd het meeste aan inkomen, ongeacht of ze er iets voor doen.

Bij Young Living werkt dat in ieder geval niet zo. Als je bij YL een bestelling plaatst en betaald dan komt het regelrecht vanuit het warenhuis naar jouw deurmat. Geloof mij, telkens als die post weer binnen komt, lijkt het opnieuw weer of het je verjaardag is.

Wat maakt het voor jou nou zo aantrekkelijk?

De investering. Het enige wat jij hoeft te doen is je eigen starterkit kopen om jezelf mee te verwennen, je kennis mee te verrijken en vervolgens die kennis weer te delen. Dat is echt alles! De kosten van jouw producten en de tijd en energie die je erin steekt om jouw bedrijfje op te bouwen zijn de enige investeringen. Je kunt het ook naast je bestaande baan opstarten. Jij bepaald helemaal hoe dit in jouw leven past.

Compensatieplan

Elk MLM bedrijf heeft een compensatieplan. Je bouwt een team op van members en sommigen van die members besluiten ook zakelijk te gaan en datgene herhaalt zich weer bij die zakelijken. Hoeveel geld je verdiend hangt natuurlijk ook weer af van jouw inzet. Net hetzelfde als op kantoor of bij elke andere baan, toch?

Maar nu komt het: elk level heeft zijn eigen bonus, net zoals op het werk. Wil je gewoon een extra centje verdienen of wil je hiermee je oliën terugbetaald zien, dat kan met niet al teveel moeite. Wil je graag snel hogerop geraken en scoor je de ene bonus na de andere, dat kan ook en ik heb er ECHT al heel wat zien gaan op deze manier…

Young Living staat genoteerd als een zeer gerenomeerd MLM bedrijf met een fantastisch compensatieplan. Eén van hun bonussen is dat je kunt reizen naar één van hun boerderijen, die wereldwijd te vinden zijn. Bijvoorbeeld, zodra je het level Silver hebt gehaald, dan wordt je uitgenodigd om naar Utah te komen. Dit wordt ook volledig bekostigd door Young Living.

Jij bouwt je bedrijf op als elk ander bedrijf. Theoretisch gezien verdien jij het meeste omdat je bovenaan staat en diegenen daaronder wat minder. Als je niet uitkijkt dan is het dus andersom, want zoals ik al eerder heb vermeld kan dat ook nog gebeuren en verdient diegene die onder jou staat meer dan jou, dat ligt dan maar net aan hoeveel aandacht en inzet jij hieraan geeft. Het kan ook zelfs zo zijn dat diegene zonder diploma meer verdient als iemand die hoog is opgeleid. Dat is heel positief toch? Uiteindelijk kun je zonder diploma ook nog iets moois bereiken. Zie je het al voor je?

Je hebt wel enige affiniteit nodig met natuurlijke producten, maar geloof mij, zodra je de producten van Young Living leert kennen, dan weet je meteen genoeg. Zodra het hart er blij van wordt, heb je een goeie kans van slagen dan wanneer je het puur voor de (bij)verdiensten doet.

Begint het al te kriebelen?

Droom jij ervan om op een andere manier je leven/carrière een invulling te geven? Wil jij een betere financiële toekomst? Ik kan je persoonlijk begeleiden en trainen op de manier die bij jou past om een bedrijfje op te kunnen bouwen. Er is heel veel mogelijk en we hebben ook een heel groot team (meer dan 700 mensen) achter ons staan die aan alle kanten kunnen adviseren of helpen.

Ben jij al een professional (in de wellness, dieren of andere verzorgende beroepen) en geïnteresseerd om te werken met de producten van Young Living? Het is beslist niet gelimiteerd tot de wellness wereld, want ook de horeca of andere publieke aangelegenheden gebruiken de oliën. Businesscoaches, lifecoaches of welke andere coach dan ook. Daarin kun je heel creatief zijn.

Meer weten, bel ons: 03 291 79 97, loop even binnen: Oude Koornmarkt 56 in Antwerpen of stuur ons een berichtje en wij contacteren je zo snel mogelijk terug. Je komt in een super leuk team vol gemotiveerde oliegebruikers terecht.

Enkele wellness bedrijven waarvoor deze producten ideaal kunnen zijn:

#beautysalon
#nagelstudio
#kapsalon
#yogastudio
#dietisten

#foodbloggers
#reiki
#massagesalon
#meditatie
#sauna

#sportinstructeur
#lifecoach
#spiritueelcoach
#personal trainer
#businesscoach

#naturopatie
#voetreflexologe
#kuuroorden
#fitnesscentra
#medischpedicure

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.

Just Relax draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches