Wie zijn wij

Cynthia, mooie gemiddelde leeftijd, gelukkig getrouwd & mama van 3 kinderen

Ieder huisje heeft zijn kruisje

Cynthia Florizoone

Je kent de uitdrukking wel “boven ieder huisje hangt een kruisje”. Het verleden en heden brengen fijne maar ook minder fijne momenten met zich mee, zo ook hier. Kinderen krijgen is voor ons absoluut een verrijking van ons leven geweest, maar al snel bleek dat al onze kinderen hun eigen problematiek hadden. Uiteindelijk kregen ze allemaal een diagnose en daar sta je dan. Wat nu, is dat een beperking of een handicap of waar komt dit nou eigenlijk allemaal vandaan. Zoals vele ouders, ga je dan naar oplossingen zoeken.

We probeerden zoals ons werd aangeraden eerst de reguliere geneesmiddelen uit, maar we kwamen er al snel achter dat dat een onverantwoorde beslissing was. Het gaf ons vele bijwerkingen wat onze gezondheid niet ten goede kwam. Lees altijd de bijsluiters is mijn advies!

Hoe mijn zoektocht begon:

Ik ben op een gegeven moment gaan zoeken in de natuurlijke richting, aangezien de medische wereld mijn gezondheid in al die jaren ook al voor een groot deel hadden bepaald en dat was nogal negatief uitgevallen.

Tijdens mijn zoektocht hoorde ik over de oliën van Young Living en dat het zou kunnen helpen om de emotionele alsook lichamelijke problemen aan te pakken. Dat klonk alvast te mooi om waar te zijn. Ja laten we eerlijk zijn, ook ik was nogal skeptisch. Iedereen probeert zijn producten te verkopen en ik geloofde ook niet alles meer.

In het begin was ik dus ook best wel argwanend, maar de rave reviews die ik overal vond online, waren bijna alleen maar positief en de gebruikers waar ik er na een maandje onderzoeken al heel wat van had gesproken, waren ook razend enthousiast. Het waren gewoon pure natuurlijke oliën, dus veel schade kon het toch niet aanrichten leek mij. Eigenlijk was het gewoon ook best wel een grote stap, want het was nieuw en ik wist ook echt niet wat ermee te doen in het begin. Het was ook nog eens een fikse investering waarvan ik toen ook echt nog de waarde niet van in zag.

Na jarenlang in een soort van burnout te hebben gebungeld en we met ons rommelig/hectisch gezin we eigenlijk niet veel verder kwamen dan een ordinair gemiddeld leventje, had ik er wel zo’n beetje genoeg van. Baantje hier, baantje daar, wat me ook echt niet langer meer kon boeien. Ik stond nergens en wilde verandering en snel ook, want zo hield ik het niet langer vol.

Waar begin je?

Nou gewoon bij het begin, waar je keuzes gaat maken en stappen gaat zetten. Dat is eng, verandering is eng, ja ook ik heb dit allemaal moeten doorstaan en heb mij ook ver buiten mijn comfortzone moeten begeven. Maar wat ben ik blij dat ik die eerste stap heb durven zetten en wat heeft het ons leven op zijn kop gezet. Na een aantal jaren verschillende cursussen te hebben gevolgd begon ik als zelfstandige te werken. Tijdens die reis ben ik:

  • Gestopt met roken,
  • Minstens 18 kilo afgevallen,
  • Heb ik mijn dieet volledig omgegooid,
  • Ben ik gaan sporten,
  • Heb ik mijn zelfvertrouwen terug gewonnen
  • Ben ik behoorlijk assertief geworden
  • En zie ik mijn huisarts nog maar zelden.

Vanaf het moment dat ik voor mijzelf koos, veranderde het binnen ons gezin ook. Ik moet mijzelf soms nog even in de ogen wrijven of ik het nu echt allemaal goed zie.

We hebben inmiddels een goed draaiend salon in Antwerpen met een super leuk team, waar wij allemaal met veel passie samenwerken. Mijn droom is waarheid geworden. Zelfs Covid gaat daar geen roet in het eten gooien!

En dat is allemaal begonnen met de oliën van Young Living in huis te halen. Ik wordt er nu nog  ontzettend blij van he.


Joshua, 17 jaar en ik ben de siteblogger en Masterclass maker van Just Relax

Ik zorg dat de website hier op & top in orde is. Verder verzorg ik de siteblogs van Just Relax waarbij ik uitvoerig de producten, die interessant zijn voor onze klanten heb getest. Ook heb ik een aantal masterclasses op mijn naam staan, zoals:

  1. Chemie van etherische oliën
  2. Sporten met oliën (in de maak)

Super interessant aangezien ik alles ook zelf gebruik en nu weet wat het doet en wat erin zit.

Voor de rest help ik binnenkort ook in het salon als receptionist.

Ik ben een middelbare school student die in zijn vrije tijd meer als 10 uur sport in de week uit eigen beweging.

Mijn passie ligt vooral bij freerunning & ik bevind mij ook nog veel in de fitness industrie. Mijn grote droom is om stuntman te worden en daar wordt heel hard aan gewerkt. Moest je het zien zitten om mij te sponsoren, dan hoor ik graag van U 😉

Als je mij iets persoonlijk wilt vragen over wat ik doe of over de website klik dan hier voor mijn Instagram. Hier staan ook een aantal freerunning video’s van mij die zeker de moeite waard zijn. Let’s connect.

schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, masseseuse

Renske, 19 jaar, ik studeer als LO leerkracht en ik help mee tijdens danskampen.

In Just Relax zorg ik mee voor de massages, pedicures, manicures, aangezichtsbehandelingen en ontharingen.

Ik heb mijn diploma gehaald in schoonheidszorgen. Nu studeer ik verder aan KdG met het oog op LO leerkracht te worden. Ik hecht dus ook veel belang aan een gezond lichaam.

Mijn vrije tijd besteed ik normaal gezien aan turnen en dansen, maar door Covid kan dit niet dus ga ik af en toe eens lopen of doe ik een work-out met krachtoefeningen.

Tijdens de vakanties geef ik danskampen aan kinderen van 6-12 jaar. Gelukkig kan ik nog genieten om samen met de kindjes te dansen! Dit is dan ook mijn drijfveer tijdens deze veel te lange en al maar raardere periode.

 

Justine, 22 jaar, schoonheidsspecialiste goes Just Relax

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.