fbpx

Zyto bodyscan

Jouw lichaam ondersteunen in Antwerpen

Zoek je een manier om jouw lichaam te laten ondersteunen en dat in regio Antwerpen? Dan zit je zeker goed bij Just Relax. Onze therapeuten en masseurs zijn allemaal uiterst ervaren en doen steeds hun uiterste best om jouw klachten weg te werken en jou dingen bij te leren. Lees zeker verder indien je geïnteresseerd bent.

Hoe wij jouw lichaam kunnen ondersteunen in onze salon in Antwerpen

Jouw lichaam ondersteunen in onze studio in Antwerpen doen we door middel van een ZYTO-bodyscan. Hoe fijn zou het zijn als je je lichaam kunt vragen wat het nodig heeft? De Zyto-bodyscan kan dit voor jou doen en scant in enkele minuten de energie van mens of dier. Het geeft dan een gedetailleerd rapport weer waarin staat vermeld welke oliën of supplementen op dat moment de meeste ondersteuning kunnen bieden. Er worden 179 bio-markers (energiepunten) in je lichaam gemeten. Je krijgt het inzicht op welke gebieden in jouw lichaam, fysiek of emotioneel, je extra ondersteuning nodig hebt. Heel kort door de bocht geeft het apparaatje kleine elektrisch impulsen door aan het lichaam waarmee het de stroomstoringen kan meten. Vervolgens gaat het dan kijken hoe jij op bepaalde producten reageert. Ze meten hoe hard jij deze producten nodig hebt om stroomstoringen te kunnen doorbreken, waardoor het lichaam weer beter zou kunnen functioneren.

De oorzaak aanpakken

Vaak ontstaan lichamelijke klachten doordat iets nog niet verwerkt is of vuiligheid dat nog rondhangt in het lichaam dat je wilt ondersteunen door onze praktijk uit Antwerpen. Dat kan door een emotie komen waar je momenteel middenin zit (en waarmee je ook veel bezig bent) of door iets vanuit het verleden. Dit wordt dan weer vastgezet op celniveau en kan ook daadwerkelijk later nog voor ernstige lichamelijke gezondheidsproblemen zorgen. Leer daarom op een gezonde manier om jouw lichaam te ondersteunen en dat in ons salon in Antwerpen.

Hoe we compromis maken voor onze karakters

Onze cellen staan continu open en slaan elke ervaring op. We creëren daarmee ook telkens een schild of een laag, waardoor we het niet constant hoeven te voelen en ons afschermen van de buitenwereld. Een mooi voorbeeld zou kunnen zijn dat je telkens een laagje creëert dat je dan zou moeten afpellen om je weer goed te kunnen voelen. Zo heeft iedereen tijdens zijn leven allerlei lagen aangebracht om zichzelf te beschermen. Deze lagen maken ons de persoon die we nu (denken te) zijn, maar diep van binnen zit die “ik”.  We zitten vaak vast in ons eigen gecreëerde dikke schild dat gevormd is door het leven en onze ervaringen. Onze gezondheid en kwalen hebben dan ook rechtstreeks verband met onze emoties. Door jouw lichaam te leren ondersteunen door middel van therapie bij ons in Antwerpen kun je met deze emoties, zoals angst, leren omgaan.

Kort gezegd we geven een stukje op van ons karakter van nu voor wie we echt diep van binnen zijn.

Hoe helpt de ZYTO-bodyscan om uw compromis weg te werken

Voor elke keer dat je een ZYTO-bodyscan doet, krijg je te zien aan welke laag je mag werken en zo kun je ervoor zorgen dat je telkens een laagje afpelt. Het hoeft dus niet specifiek de grote laag te zijn die jij belangrijk vindt waar aan gewerkt zou moeten worden. Het lichaam geeft aan waar de nood het hoogste is en waar je ze moet laten ondersteunen door een specialist in ons salon in Antwerpen. Het kan dus best zijn dat je eerst een reeks supplementen nodig hebt om te detoxen bijvoorbeeld en dat je daarna pas aan de slag kunt gaan met jouw grote zorg. De uitslag en het advies van de ZYTO-bodyscan is gericht op het loslaten van oude ‘zorgen’ en het bereiken van onze eigen diepgewortelde “ik”. Aan de hand van deze kennis ga je vervolgens de oorzaak aanpakken.

Laat je ook toe om te voelen en sta jij open voor verandering? Is het antwoord ja? Dan is nu het moment. Go for it.

Wat zijn de mogelijkheden?

De scan om jouw lichaam te ondersteunen wordt gedaan in het salon in Antwerpen. Vervolgens krijg je een korte uitleg over het resultaat. Wens je een uitgebreid consult met rapport, dat kan ook. De kosten van een ZYTO-scan hangen af van hoe uitgebreid je wilt gaan. Een scan met korte uitleg kost 35 euro, een scan met uitgebreide uitleg en rapport kost 65 euro (wanneer je boekt, kun je dus kiezen voor “extra“).

De oliën zorgen voor de ondersteuning om barrières te doorbreken

Het rapport staat gekoppeld aan de producten van Young Living waaruit de oliën vaak voortkomen. Aan de hand van de analyse zullen we dan kijken of die nodig zijn om te gaan gebruiken. Maar wat doen die oliën dan precies? Naast een fysieke werking hebben de oliën van Young Living, die we gebruiken in ons salon in Antwerpen, de capaciteit om vastgezette emoties los te laten en je lichaam te ondersteunen. Als je de oliën gaat gebruiken, waarvan jouw lichaam aangeeft ze nodig te hebben, ga je vanzelf voelen wat dit voor jou doet. Als je deze oliën op de juiste manier gebruikt, doorbreek je deze lagen sneller. Het is zoveel meer dan symptoombestrijding. Elke keer weer is het fascinerend om te zien hoe correct/nauwkeurig de uitslag van de scan is, want jouw lichaam liegt niet. Herkenning alom! Wil jij ook terug naar jouw ‘ik’ en ervaren hoe het voelt om vrij te zijn van al die oude ellende? Wil jij ook jouw lichaam leren ondersteunen en dat in ons salon in Antwerpen? Hoort hier niet nog een antwoord op die vragen?

Het is niet de bedoeling om met een zytoscan een diagnose te stellen. Het geeft je een mooi inzicht in hoe het op het moment van de scan bij jou in elkaar zit. De  medische diagnoses laten we liever over aan een medisch geschoolde arts.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ons salon uit Antwerpen biedt om jouw lichaam te ondersteunen? Contacteer ons dan snel voor een afspraak of verdere informatie. Dit kun je doen door te bellen naar het nummer 03 291 79 97 of door ons online contactformulier in te vullen. 

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.