fbpx

Zyto bodyscan

Wat is een zyto bodyscan

Hoe fijn zou het zijn als je je lichaam kunt vragen wat het nodig heeft? De zyto bodyscan kan dit voor jou doen en scant in enkele minuten de energie van mens of dier. Het geeft dan een gedetailleerd rapport weer waarin staat vermeld welke oliën of supplementen op dat moment de meeste ondersteuning kunnen bieden. Er worden 179 bio-markers (energiepunten) in je lichaam gemeten. Je krijgt het inzicht op welke gebieden in jouw lichaam, fysiek en/of emotioneel, je extra ondersteuning nodig hebt. Heel kort door de bocht geeft het apparaatje kleine elektrisch impulsen door aan het lichaam waarmee het de stroomstoringen kan meten. Vervolgens gaat het dan kijken hoe jij op bepaalde producten reageert en hoe hard jij ze nodig hebt om die stroomstoringen te kunnen doorbreken waardoor het lichaam weer beter zou kunnen functioneren.

Vaak ontstaan lichamelijke klachten doordat iets nog niet verwerkt is of vuiligheid wat er nog rondhangt in het lichaam. Dat kan door een emotie komen waar je momenteel middenin zit (en je ook veel vasthoud) of door iets vanuit het verleden. Dit wordt dan weer vastgezet op celniveau. Dit kan ook daadwerkelijk later nog voor ernstige lichamelijke gezondheidsproblemen zorgen.

Hoe we compromis maken voor onze karakters.

Onze cellen staan continu open en slaan elke ervaring op. We creëren daarmee ook telkens een schild of een laag. Waardoor we het niet constant hoeven te voelen en ons afschermen van de buitenwereld. Een mooi voorbeeld zou kunnen zijn dat je telkens een laagje creëert dat je dan zou moeten afpellen om je weer goed te kunnen voelen. Zo heeft iedereen wel tijdens zijn leven allerlei lagen aangebracht om zichzelf te beschermen. Deze lagen maken ons de persoon die we nu (denken te) zijn, maar diep van binnen zit die “ik”.  We zitten vaak vast / gevangen in ons eigen gecreëerde dikke schild dat gevormd is door het leven en onze ervaringen. Onze gezondheid en kwalen hebben dan ook rechtstreeks verband met onze (vastgezette) emoties.

Kort gezegd we geven een stukje op van ons karakter van nu voor wie we echt diep van binnen zijn.

Hoe helpt de zyto bodyscan om uw compromis weg te werken.

Voor elke keer dat je een zyto bodyscan doet, krijg je te zien aan welke laag je mag werken en zo kun je ervoor zorgen dat je telkens een laagje afpelt. Het hoeft dus niet specifiek de grote laag te zijn die jij belangrijk vind waar aan gewerkt zou moeten worden. Het lichaam geeft aan waar de nood het hoogste is. Het kan dus best zijn dat je eerst een reeks supplementen nodig hebt om te detoxen bijvoorbeeld en dat je daarna pas aan de slag kunt gaan met jouw grote zorg.

De uitslag en het advies van de zyto bodyscan is gericht op het loslaten van oude ‘zorgen’ en het bereiken van onze eigen diepgewortelde ‘ik’. Daarmee ga je naar de oorzaak.

Laat je ook toe om te voelen en sta jij open voor verandering? Is het antwoord ja? Dan is nu het moment. Go for it.

Wat zijn de mogelijkheden?

De scan wordt gedaan in het salon. Vervolgens krijg je een korte uitleg van het resultaat. Wens je een uitgebreid consult met rapport, dat kan ook.

De kosten van een zytoscan:

  • Scan + korte uitleg = €35
  • Scan met uitgebreide uitleg + rapport = €65 (wanneer je boekt, kun je dus kiezen voor “extra“)

De oliën zorgen voor de ondersteuning om barriëres te doorbreken.

Het rapport staat gekoppeld aan de producten van Young Living waaruit vaak de oliën voortkomen. Aan de hand van de analyse zullen we dan kijken of die nodig zijn om te gaan gebruiken.

Maar wat doen die oliën dan precies? Naast een fysieke werking hebben juist de oliën van Young Living de capaciteit om vastgezette emoties los te laten. Als je de oliën gaat gebruiken, waarvan jouw lichaam aangeeft ze nodig te hebben, ga je vanzelf voelen wat dit voor jou doet.

Als je deze oliën op de juiste manier gebruikt, doorbreek je deze lagen sneller. Het is zoveel meer dan symptoombestrijding. Elke keer weer is het fascinerend om te zien hoe correct/nauwkeurig de uitslag van de scan is, want jouw lichaam liegt niet. Herkenning alom!

Wil jij ook terug naar jouw ‘ik’ en ervaren hoe het voelt om vrij te zijn van al die oude ellende?

Het is niet de bedoeling om met een zytoscan een  diagnose te stellen. Het geeft je een mooi inzicht in hoe het op het moment van de scan bij jou in elkaar zit. De  medische diagnoses laten we liever over aan een medisch geschoolde arts.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.