fbpx

Voetreflexologie en meridianen

Een voetreflexoloog in regio Antwerpen

Wil je graag meer te weten komen over onze therapie als voetreflexoloog uit Antwerpen? Kom dan gerust eens langs bij Just Relax. Wij leggen je met alle plezier uit wat deze vorm van therapie juist is en hoe het jou kan helpen bij het ontspannen en het bestrijden van verschillende klachten.

Wat doet een voetreflexoloog zoals wij uit Antwerpen?

De voeten staan in verbinding met alle organen en lichaamsdelen in ons lichaam. Ze weerspiegelen als het ware het gehele menselijke lichaam. Door daar met drukpuntreflexologie op te werken kun je het lichaam aansporen om aan het werk te gaan. Zo kun je daar de gezondheid mee bevorderen en klachten kunnen, als die er waren,  zelfs verdwijnen. Het effect kan nog eens vergroot worden door tegelijkertijd ook de meridianen hierin mee te nemen. Wij zijn hier als voetreflexoloog uit Antwerpen ervaren in, maar je kunt bij ons ook voor tal van andere sessies terecht, zoals gelaatsverzorgingen, massages en nog veel meer!

Hoe werkt voetreflexologie dan?

Tijdens een voetreflex kan een belemmerde energiedoorstroming in bepaalde zones van het lichaam herstellen alsook onderhouden. Door een massage of door druk, die we als voetreflexoloog uit Antwerpen uitvoeren , op de reflexpunten in de voet kan je blokkades opheffen en komen organen weer in evenwicht. Zo helpen we je bij het leren te ontspannen. just relax antwerpen, voetreflexologie, energiebanen, levensenergie

Meridianen

Meridianen zijn energiebanen die over en door ons hele lichaam stromen. Ze zijn gekoppeld aan organen, die weer een reflexzone ergens anders in het lichaam hebben. Tijdens de sessie, die wij als voetreflexoloog uit Antwerpen uitvoeren, is daarom ook het ideale moment om aan verstoorde meridianen te werken en te zorgen dat de klachten verminderen en/of eventueel oplossen. Dus even in het kort; er wordt gewerkt door alle drukpunten in de voet te stimuleren, de meridianen te bewerken en in gang te zetten en om het extra kracht bij te zetten, gebruiken wij, als voetreflexoloog uit Antwerpen, ook nog de etherische oliën ter ondersteuning.

Wat voor effecten kun je verwachten na of tijdens een behandeling van een voetreflexoloog uit Antwerpen?

  • Ontspanning
  • Activering van de uitscheidingsorganen : huid, nieren, darm, luchtwegen
  • Verlichting van de pijntoestand
  • Bevorderen van hormonaal evenwicht
  • Meer energie en je beter in je vel voelen
  • Hier hoort een afsluitende zin.

Dit is belangrijk om te weten:

Heel belangrijk om te vermelden, is dat je na een behandeling door een professionele voetreflexoloog uit ons salon in Antwerpen, voldoende water drinkt, zodat alle afvalstoffen een uitweg kunnen vinden en al je afscheidingsorganen goed hun werk kunnen doen. Ook is het beter om die dag geen alcohol te drinken, omdat je je lever niet onnodig aan het werk wil zetten. We willen juist dat alles weer goed georganiseerd geraakt. Als je de lever gaat belasten, dan gaat alle aandacht daar naartoe. Het eten van een lichte maaltijd nadien is ook ten zeerste aan te raden. Het kan heel goed zijn dat je moe bent nadien, dan heeft je lichaam duidelijk rust nodig. Geef het die rust, wanneer dat mogelijk is. Overigens heeft het merendeel van de mensen nadien meer energie 😉 We zijn als voetreflexoloog uit Antwerpen ook gespecialiseerd in onco-voetreflexologie wat een optie kan bieden aan diegenen die er nood aan hebben.

Maak nu een afspraak

Wil je een beroep doen op onze diensten als voetreflexoloog uit Antwerpen? Of heb je nog vragen over andere massages of therapieën? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door te bellen naar het nummer 03 291 79 97 of door ons online contactformulier in te vullen.  

Voetreflexologie prijzen

60 min
Voetreflexologie per sessie € 75
Onco-voetreflexologie per sessie € 75
 

Voetreflexologie is een complimentaire behandeling waarbij wordt nagegaan waar de natuurlijke weerstand verstoord is en waar mogelijk deze te proberen te herstellen en/of te verbeteren. Wij zijn geen vervangende huisarts die diagnoses kunnen en mogen stellen.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.