fbpx

Massage

Massage

Heb je last van veel stress, een drukke baan of zijn er andere dingen die je zorgen baren waardoor je een gespannen houding aanneemt? Krijg je er zelfs hoofdpijn van? Dan is het nodig tijd om die spanning en stress te doorbreken en het om te draaien in ontspanning. Of je nu komt voor een traditionele Thaise massage, Therapeutische olie massage of je wil gewoon de super relaxing aroma massage. Voor een echte Thaise massage in Antwerpen, zit je hier zeker goed. We zitten vlak achter de Groenplaats, zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en bijna naast een parkeergarage.

Wij bieden een breed gamma aan massages aan en een top team aan getrainde en gekwalificeerde masseuses die elk hun eigen specialiteiten hebben. We hebben ook het geluk om hier met een team te werken die de massages allemaal met hart en ziel geven. Zij vinden het geweldig om iemand te helpen hun pijntjes te verlichten of om gewoon die relaxatie te bieden.

Boek hier uw afspraak

Wat kunnen de effecten van een massage zijn:

  • Werkt stimulerend voor de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.
  • Ontspanning van de spieren.
  • Vermindering van spanning en stress.
  • Masseren beïnvloedt de huid en helpt de dode cellen te evacueren en de zweetklieren te stimuleren. Door het gebruik van de therapeutische oliën wordt de huid gevoed en kan ze haar elasticiteit verhogen.

Traditionele Thaise Massage

Deze behandeling is gebaseerd op de eeuwenoude oosterse kennis op het gebied van Thaise natuurlijke geneeswijzen. De Thaise massage is een combinatie van massage en het strekken en oprekken van de spieren.

Deze massage heeft vooral veel voordelen op lange termijn. Je lichaam voelt flexibeler aan nadien, waardoor je je beter kunt bewegen en het ontspant ook de geest. Wil je graag wat meer stretchen en tegelijk ook een goeie stevige massage, dan is dit de perfecte keuze.

Onze ervaren Thaise masseuse Pranee Sawangwong is een expert op het gebied van Thaise massage en absoluut heel populair in ons salon. Ze doet meer dan alleen maar Thaise massage. Met meer dan 8 jaar ervaring kent zij het lichaam door en door. Ze weet ook exact waar de pijnpunten liggen. Kijk dan ook niet verbaast op als ze u exact weet te vertellen wat voor houding de problemen veroorzaken of welk werk u doet. Pranee is een ware topper in haar vak!

Thaise voetreflexologie

Wil je even ontspannen en met de voetjes van de vloer of heb je stevig geshopt en ben je het nu wel even zat? Dan is dit echt een aanrader. Hier wordt ook weer gebruik gemaakt van drukpunten en daarbij worden aromatische olie gebruikt. Deze verhelpen blokkades in het lichaam, het energieveld en de bloedsomloop en werkt ook vochtafdrijvend.

Deep tissue

Deep tissue of eerder Muscle Specific Deep Tissue (spierspecifieke diepweefsel thechnieken) is een diepere en meer specifiekere massagebehandeling die zowel structureel als strategisch en met focus en precisie te werk gaat. Muscle Specific

Deep Tissue Massage heeft als doel het vrijmaken van de structuren ten opzichte van elkaar zodat de behandelde zone weer in harmonie kan functioneren. Deze massagebehandeling richt zich op de relatie tussen spieren, spier-aanhechtingen, ligamenten en vliezen (ofwel fascia)  en tevens op de kleinere  stresspunten. Opgebouwd fibreus weefsel en afvalstoffen die het functioneren van de spier verhinderen worden opgeschoond wat de lokale circulatie enorm bevordert.

Hoewel hier wat steviger te werk gegaan wordt dan bij een reguliere ontspanningsmassage,  creëert deze massage een toestand van comfort, balans en diepe ontspanning.

Therapeutische / Zweedse Massage

Met onze therapeutische olie massage ontsnap je even uit de dagelijkse routine en kun je ontspannen. Deze massage is een mildere vorm van massage, maar zeker niet te onderschatten. Hierbij maken we gebruik van drukpunt massage, effleurage en etherische oliën. De combinatie drukpunt massage en de kracht van de oliën kunnen zeer effectief en bevorderend voor het zelfhelende proces in uw lichaam zijn. De werkzame stoffen in de etherische oliën kunnen onder andere: de doorbloeding verbeteren, de spieren ontspannen en daardoor de stress te verminderen en de huid voeden en verzachten.

De Zweedse massage, of ook wel lichaamsmassage genoemd, is de klassieke zachtere vorm van massage, die vooral gericht is op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied kunnen verminderen.

Weekendje Antwerpen?

Kom je voor een weekendje naar Antwerpen en wil je een ontspanningsmomentje tussendoor? Een massage in Antwerpen bij Just Relax is absoluut de moeite waard. Het ultieme moment om even uit de menigte te kunnen ontsnappen en heerlijk te ontspannen of met die pijnlijke voeten omhoog en lekker zennen.

We zijn ook telefonisch bereikbaar op 03 291 79 97 of 0468 58 96 43. Bellen is sneller en beter voor ons om te plannen. Er zijn soms nog weleens last minute afspraken beschikbaar.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.