fbpx

Massage

Massages in Antwerpen

Ben je op zoek naar doeltreffende massages in regio Antwerpen omdat je last hebt van veel stress, een drukke baan? Of zijn er andere dingen die je zorgen baren waardoor je een gespannen houding aanneemt? Krijg je er zelfs hoofdpijn van? Dan is het nodig tijd om die spanning en stress te doorbreken en om te draaien in ontspanning. Daarvoor kom je best langs bij ons, Just Relax.

Soorten massages die je bij ons kunt boeken in Antwerpen

Of je nu komt voor een traditionele Thaise massage, therapeutische oliemassage of je wil gewoon de super relaxing aromamassage. Voor een echte Thaise massage of andere soorten massages in Antwerpen, zit je hier zeker goed. We zitten vlak achter de Groenplaats, zeer goed bereikbaar via het openbaar vervoer en bijna naast een parkeergarage. Wij bieden een breed gamma aan massages aan in Antwerpen en hebben een topteam van getrainde en gekwalificeerde masseuses die elk hun eigen specialiteiten hebben. We hebben ook het geluk om hier met een team te werken dat de massages met hart en ziel geeft. Zij vinden het geweldig om iemand te helpen hun pijn te verlichten of om gewoon die relaxatie te bieden.

Boek hier uw afspraak

Wat kunnen de effecten van een massage zijn?

  • Werkt stimulerend voor de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.
  • Ontspanning van de spieren.
  • Vermindering van spanning en stress.
  • Masseren beïnvloedt de huid en helpt de dode cellen te evacueren en de zweetklieren te stimuleren. Door het gebruik van de therapeutische oliën wordt de huid gevoed en kan ze haar elasticiteit verhogen.
  • En hier en slotzin.

Traditionele Thaise massage

Deze behandeling is gebaseerd op de eeuwenoude oosterse kennis op het gebied van Thaise natuurlijke geneeswijzen. De Thaise massages, die we aanbieden in Antwerpen, zijn een combinatie van massage en het strekken en oprekken van de spieren. Deze massage heeft vooral veel voordelen op lange termijn. Je lichaam voelt flexibeler aan nadien, waardoor je je beter kunt bewegen en ook je geest is meer ontspannen. Wil je graag wat meer stretchen en tegelijk ook een goeie stevige massage, dan is dit de perfecte keuze. Onze ervaren Thaise masseuse Pranee Sawangwong is een expert en absoluut heel populair in ons salon. Met meer dan acht jaar ervaring in onze salon in Antwerpen kent zij het lichaam door en door en kent ze alle geheimen van verschillende massages uit haar hoofd . Ze weet ook exact waar de pijnpunten liggen. Kijk dan ook niet verbaasd op als ze u exact weet te vertellen wat voor houding de problemen veroorzaken of welk werk u doet. Pranee is een ware topper in haar vak!

Thaise voetreflexologie

Wil je even ontspannen en met de voetjes van de vloer of heb je stevig geshopt en ben je het nu wel even zat? Dan is dit echt een aanrader. Bij voetreflexologie wordt ook weer gebruik gemaakt van drukpunten combineerd met aromatische olie. Deze verhelpen blokkades in het lichaam, het energieveld en de bloedsomloop en werkt ook vochtafdrijvend.

Deep tissue

Deep tissue of eerder Muscle Specific Deep Tissue (spierspecifieke diepweefseltechnieken) is een diepere en meer specifiekere massagebehandeling die zowel structureel als strategisch en met focus en precisie te werk gaat. Bij deze soort massages, die wij voorzien in ons salon in Antwerpen wordt altijd specifiek te werk gegaan met Muscle Specific.

Deep Tissue Massage heeft als doel het vrijmaken van de structuren ten opzichte van elkaar zodat de behandelde zone weer in harmonie kan functioneren. Deze massagebehandeling richt zich op de relatie tussen spieren, spieraanhechtingen, ligamenten en vliezen (ofwel fascia)  en tevens op de kleinere stresspunten. Opgebouwd fibreus weefsel en afvalstoffen die het functioneren van de spier verhinderen, worden opgeschoond, wat de lokale circulatie enorm bevordert. Hoewel hier wat steviger te werk gegaan wordt dan bij een reguliere ontspanningsmassage,  creëert deze massage een toestand van comfort, balans en diepe ontspanning.

Therapeutische / Zweedse Massage

Met onze therapeutische oliemassage ontsnap je even uit de dagelijkse routine en kun je ontspannen. Deze massage is een mildere vorm van de soorten massages die we aanbieden in Antwerpen,  maar is zeker niet te onderschatten. Hierbij maken we gebruik van drukpuntmassage, effleurage en etherische oliën. De combinatie van drukpuntmassage en de kracht van de oliën is zeer effectief en bevorderend voor het zelfhelende proces in uw lichaam. De werkzame stoffen in de etherische oliën kunnen onder andere: de doorbloeding verbeteren, de spieren ontspannen en daardoor de stress te verminderen, de huid voeden en verzachten. De Zweedse massage, of ook wel lichaamsmassage genoemd, is de klassieke zachtere vorm van massage, die vooral gericht is op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massages die je bij ons kunt laten uitvoeren in Antwerpen hebben tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied kunnen daardoor drastisch verminderen.

Weekendje Antwerpen?

Kom je voor een weekendje naar Antwerpen en wil je een ontspanningsmomentje tussendoor? Massages in Antwerpen bij Just Relax zijn absoluut de moeite waard. Het is de ultieme moment om even uit de menigte te kunnen ontsnappen en heerlijk te ontspannen of met die pijnlijke voeten omhoog en lekker zennen.

Boek nu de massages van ons salon in Antwerpen

Wilt u graag heerlijk ontspannen door een van onze massages in Antwerpen. Maak dan snel een afspraak. Dit kan telefonisch op het nummer 03 291 79 97 of 0468 58 96 43. Je kunt ook ons online contactformulier invullen, maar bellen is sneller en beter voor ons om te plannen. Er zijn soms nog weleens last minute afspraken beschikbaar.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.