fbpx

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging

In ons salon bieden wij een basis-pedicure behandeling aan waar de teennagels en velletjes geknipt worden en de nagelriemen bijgewerkt.

Daarnaast doen wij ook pedicure special behandeling wat een aanvulling is op de basis pedicure. Hierbij verwijderen wij ook de eelt, eeltpitjes en likdoorns.

Waarom een pedicure behandeling?

Wij gebruiken dag in dag uit onze voeten. Elke dag stappen wij rond om ons voort te bewegen. Realistisch gezien, mogen die dan ook weleens een onderhoudsbeurt ondergaan, om te zorgen dat ze nog lang kunnen blijven werken voor ons, toch?

Een auto of fiets moet toch ook, eens in de zoveel tijd, een onderhoudsbeurt ondergaan? Anders stopt die er toch ook mee?

En toch zijn er velen onder ons die het verwaarlozen. Dat begrijpen wij wel, want het is ook niet aangeleerd geweest. Maar dan is het misschien nu mooi de tijd om het voortaan wel te gaan doen en daarvoor kom je dan gewoon lekker naar Just Relax toe, want wij kunnen dat heel erg goed.

Eerlijkheidshalve moeten wij ook toegeven, dat wij na vele verwaarloosde voeten onder ogen te zijn gekomen, realiseerden dat het echt geen overbodige luxe is om zo af en toe eens dat momentje te pakken voor jezelf. Tenslotte zitten wij ook aan de goede kant van de voeten om ze te kunnen verzorgen en die nagels goed te kunnen knippen.

Last van ingegroeide teennagels?

Van ingegroeide teennagels keren wij ons neus ook niet meer om. Na de casestudie, waar wij ons hebben gericht op waar nou die ontstekingen vandaan kwamen, hebben wij met ons  grootmoedertrucje, al heel wat wondertjes verricht.

De moeilijke nagels daar hebben wij ook nog andere ammunitie voor die kan worden ingezet.

Heb jij last van een schimmeltje op de nagel, tussen de tenen of onder de voeten?

Ook daar hebben wij een fantastisch paardenmiddeltje voor. Volledig natuurlijk waar schimmeltjes het niet bij kunnen overleven. Er zijn al heel wat mensen mee geholpen geweest. By the way, met ons protocol pakken we ook de oorzaak aan. Zeker ook een aanrader wanneer je er echt vanaf wil.

Wil je meer informatie? Loop even binnen of maak een afspraak.

We zijn zeer deskundig als gespecialiseerde voetverzorgers, bij ons kun je terecht voor heel wat klachten. Bij ons ben je verzekerd van een fantastische en ook nog eens relaxerende voetverzorging.

Ben je al overtuigd? Reserveer dan hier. Wie weet krijg jij ook zo’n heerlijke kleine voetmassage tijdens je pedicure behandeling.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.