fbpx

Gelaatsbehandelingen

Savvy Minerals

Gelaatsbehandelingen in Antwerpen

Voor biologische en natuurlijke gelaatsbehandelingen moet je bij Just Relax in Antwerpen zijn. Hoe zou het zijn als er make-up zou zijn waar je geen allergische reacties van krijgt en waar je huid juist blij van wordt? Voor gelaatsverzorgingen in ons salon in Antwerpen werken we samen met de producten van Savvy Minerals, een lijn die onder het merk Young Living valt.

Natuurlijke gelaatsbehandelingen in ons salon in Antwerpen

Wist jij dat een gemiddelde vrouw gemiddeld 300 synthetische chemicaliën per dag op haar lichaam aanbrengt? Dat is best veel. Bovendien wordt er aangenomen dat van die producten ongeveer 60 a 70% geabsorbeerd wordt door de huid. Toen ik dit wist, heb ik meteen mijn make-up tasje laten liggen en ben ik overgeschakeld op biologische gelaatsverzorgingen in de salon in Antwerpen. Ook zijn wij in huis toen overgegaan op natuurlijke huidverzorgingsproducten en natuurlijke schoonmaakproducten om zo zoveel mogelijk te elimineren. 300 synthetische chemicaliën is ontzettend veel. Geen wonder dat er zoveel mensen rondlopen met verschillende huidirritaties! Door onze gelaatsbehandelingen in Antwerpen is dit voortaan verleden tijd. Je kunt voor deze gelaatsbehandelingen in Antwerpen bovendien ook een cadeaubon kopen!

De natuurlijke collectie van Young Living

Het wordt tijd dat wij als vrouwen eens meer gaan nadenken over wat we op onze huid smeren. Wat zit er in die make-up en wat doet het met mijn huid? Doe ik er goed aan om het te gebruiken? Daar zijn wij tijdens gelaatsverzorgingen in ons salon in Antwerpen voortdurend mee bezig. Het merk Young Living heeft hierop ingespeeld en hun eigen collectie uitgebracht en met veel succes. Savvy Minerals is gemaakt zonder goedkope vulstoffen of synthetische stoffen. Deze make-up, die we gebruiken tijdens onze gelaatsbehandelingen in Antwerpen, bevat alleen maar de meest pure ingrediënten, is dierproefvrij en veganvriendelijk.

Wat zit er juist NIET in Savvy Minerals?

– Parabenen
– Synthetische kleurstoffen
– Talc
– Metalen
– Bismut
– Soja
– Minerale Olie
– Petrochemische bestanddelen
– Gluten
– Phthalates
– Nano deeltjes
– Synthetische Geurstoffen

Google maar eens naar de dirty thirty lijst en je zult zien wat de bovenstaande stoffen eigenlijk allemaal kunnen veroorzaken.

Dagmake-up

Wil je één van onze gelaatsverzorgingen in onze salon in Antwerpen volgen om meer bij te leren over gezonde dagmake-up? Lees dan verder wat dit pakket inhoudt:

Kostprijs: € 40

Duur: 30 minuten

 • Wegwerken van oneffenheden
 • Aanbrengen van foundation
 • Eventuele lichte shaping van het gelaat d.m.v. bronzing en highlight-technieken
 • Wenkbrauwen symmetrisch maken
 • Lichte oogmake-up
 • Zachte eyeliner
 • Mascara

Let’s go party, let’s get savvy

Staat er een speciale gebeurtenis op de planning en mag je make-up wat specialer zijn? Volg dan een van onze speciale gelaatsbehandelingen in Antwerpen en steel de show. Hieronder kun je de specificaties terugvinden.

Kostprijs € 45

Duur: 40 minuten

Wil jij graag voor de feesten gemaquilleerd worden of ben je op zoek naar gelaatsbehandelingen in Antwerpen rond avondmake-up?

 • Wegwerken van oneffenheden
 • Aanbrengen van foundation
 • Zwaardere shaping van het gelaat d.m.v. bronzing en highlight-technieken
 • Wenkbrauwen symmetrisch maken
 • Zwaardere oogmake-up
 • Eyeliner
 • Mascara

Het aanbrengen van valse wimpers is ook mogelijk tegen een extra kostprijs!

Persoonlijke make-upsessie one-on-one

Tenslotte kun je tussen onze gelaatsverzorgingen in Antwerpen nog kiezen voor een geheel persoonlijke make-upsessie. De kostprijs hiervan is 55 euro en ze duurt 1.15 uur. Tijdens deze individuele make-upsessie van 1u15 tonen wij je hoe je gebruikmaakt van minerale make-up en geef ik je ook de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen en de andere helft van het gezicht op te maken. Het kiezen van de juiste kleur foundation hoort hier ook bij alsook welke oogschaduwkleuren bij jou passen. Ik ga je, tijdens de gelaatsverzorgingen in Antwerpen, ook uitleggen hoe je je make-up kunt aanpassen naargelang je oog – en gezichtsvorm om zo telkens een mooi resultaat te verkrijgen. Je krijgt dus een hele hoop informatie en daarnaast krijg je ook nog een boekje als geheugensteuntje over hoe je thuis je make-up kan aanbrengen.

Boek een gelaatsverzorging

Ben je er ook van overtuigd dat onze biologische en natuurlijke gelaatsverzorgingen in onze praktijk in Antwerpen veel gezonder zijn? Maak dan snel een afspraak. Je kunt bij ons, naast gelaatsverzorgingen in Antwerpen, bovendien ook terecht voor andere ontspannende therapieën en sessies, zoals het leren omgaan met emoties. Wil je ons graag contacteren? Dat kan op het nummer 03 291 79 97 of 0468 58 96 43 of door ons online contactformulier in te vullen.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.