fbpx

Duo massage

NIEUW

Duo Voetreflexologie & Duo relaxatie arrangement.
Bel of mail ons voor een afspraak:

  • GSM: 0468 58 96 43
  • Tel: 03 291 79 97
  • Mail: info@justrelax-antwerpen.be

Duo massage

Duomassages in ons salon in Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in duomassages en arrangementen in ons salon in Antwerpen. Als je voor een duomassage komt, is het initieel gewoon puur om samen lekker te ontspannen. Wil je graag een gespecialiseerde massage zoals Deep Tissue en je partner wil bijvoorbeeld een Sportmassage? Geen enkel probleem, je hebt vrij de keuze.

Dit zijn de mogelijkheden wanneer je kiest voor duomassages bij ons in Antwerpen

Wij beiden tal van mogelijkheden voor duomassages in ons salon in Antwerpen. Wil je bijvoorbeeld graag dat we er aromatische oliën bij gebruiken? Dan kies je voor de Super Aroma Relax-duomassage. De oliën zijn van topkwaliteit en hebben het vermogen om zowel op lichamelijk als op emotioneel niveau hun werk te verrichten. De duomassages die beschikbaar zijn in ons salon in Antwerpen zorgen echt voor een magisch moment samen met je partner of vriend(in) van ultieme relaxatie waarbij de frequenties opgeschroefd worden en je weer opgeladen het salon kan verlaten.

Boek een duomassage

Ben je geïnteresseerd in de duomassages die we aanbieden in ons salon in Antwerpen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons. Wil je bovendien iemand anders verrassen met een heerlijk ontspannende sessie of massage? Bekijk dan onze cadeaubonnen en geef er een als geschenk. Je kunt ons contacteren door te bellen naar het nummer 03 291 79 97 of 0468 58 96 43 of door ons online contactformulier in te vullen.

Boek hier je duo afspraak

Duo Voetreflexologie & Arrangementen

Samen een uurtje voetreflex. Super zalig en zeker heel fijn om samen te ondergaan. Als er één aanrader is om samen te doen, dan is het voetreflexologie.

Het duo relax arrangement is ook een topper.

Kostprijs: € 240
Duur: 2h30 uur

Hierbij krijg je:

  1. Manicure
  2. Pedicure Special
  3. Duo super-aroma-relax massage

Of wil je nog uitgebreider een duo super reflex arrangement?

Kostprijs: € 250
Duur: 2h15 uur

Hierbij krijg je:

  1. Spa pedicure met voetenbad en voetscrub
  2. Ontspannende rug-, nek-, schouders- en hoofdmassage met aromatische oliën
  3. Voetreflexologie

Weekendje Antwerpen?

Kom je samen een weekendje naar Antwerpen en wil je een ontspanningsmomentje tussendoor? Een massage in Antwerpen bij Just Relax is absoluut de moeite waard.

Het ultieme moment om even uit de menigte te kunnen ontsnappen, het shoppen achter je te laten en heerlijk te ontspannen of met die pijnlijke voeten omhoog te liggen.

We zijn ook telefonisch bereikbaar op 03 291 79 97 of 0468 58 96 43. Bellen is sneller voor ons om meteen goed in te kunnen plannen.

Duo arrangementen moeten altijd ingepland worden. Dus liefst op voorhand boeken; telefonisch of per e-mail.

Wil jij je partner verrassen? Wil je misschien iets extra of een aangepast duo arrangement? Contacteer ons, we denken altijd in mogelijkheden.

Er zijn soms nog weleens last minute afspraken beschikbaar, dus bel en check.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.