fbpx

Just Relax

Biologisch salon in Antwerpen

Just Relax is een biologisch salon dat biologische wellness aanbiedt in Antwerpen, gelegen nabij de kathedraal en de Groenplaats, in het centrum van Antwerpen. Je geniet in ons salon van aromatherapie en pure biologische wellness in combinatie met bijvoorbeeld een Traditionele Thai massage, Zweedse massage, voetreflexologie, spa pedicure, gelaatsbehandeling, manicure en nog  veel meer.

Heerlijk genieten in ons biologisch salon in Antwerpen

In ons biologische salon in Antwerpen werken we met de 100% therapeutische organische producten van Young Living, waarmee wij ons meteen onderscheiden van vele andere salons die biologische wellness aanbieden. Onze therapeutische producten zijn 100% organisch. Er zitten dus geen verborgen ingrediënten in. Als je in onze biologische wellness in Antwerpen komt, dan ga je er ook weer well naar buiten! Wij zijn een salon in Antwerpen dat tal van sessies aanbieden om jou weer gelukkig te maken en heerlijk te laten ontspannen. Wist je dat je kunt stoppen met roken door middel van een massage en dat je bovendien ook je slapeloosheid kunt laten aanpakken in onze biologische wellness? Ook voor verschillende zwangerschapsarrangementen en duomassages kun je bij ons terecht! In ons salon is er voor ieder wat wils.

Bezoek onze biologische wellness

Wil je graag een van onze heerlijk ontspannende sessies en massages boeken of wil je een masterclass in bijvoorbeeld etherische oliën volgen? Aarzel dan zeker niet om  ons salon dat biolisch is, te contacteren. Dat kun je doen door te bellen naar het nummer 03 291 79 97 of 0468 58 96 43 of door ons online contactformulier in te vullen.

Wat doen wij allemaal?

Massages – Duo massagesArrangementenPedicure – Voetreflexologie – Gelaatsbehandelingen – 
Raindrop techniek Aroma Freedom TechniekZyto bodyscan Healy scans
– Manicure – CND Shellac – Reiki –

Boek hier je duo afspraak & arrangementen

Wist jij dat je bij ons op verschillende manieren kan betalen?

Bij ons kun je terecht met Consumptie Cheques, Cadeaubonnen Stad Antwerpen & Treatwell cadeaubonnen.  De cadeaubonnen van Treatwell kun je alleen online incasseren tijdens de betaling van je boeking via Treatwell.

De Consumptie Cheques en Stad Antwerpen Cadeaubonnen kun je gebruiken tijdens betaling in het salon.

Openingsuren

Dinsdag t/m Zaterdag van 11.00 – 19.00 uur

In ons bio-wellness-salon geven wij net dat beetje meer en staat gastvrijheid, vriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Weet het ons ook te melden als we iets vergeten zijn.

Annuleren? 

  • Binnen de 24 uur rekenen wij 50% van de kosten aan.
  • Binnen de 48 uur is dit 25% van de kosten.

Respecteer onze agenda

Ook al is het van het grootste gemak tegenwoordig om je ergens in te boeken, te verplaatsen of te annuleren wanneer je wenst, bedenk wel, dat dit een verlies van tijd met zich meebrengt en dus ook geld kost.

Wij staan vrijwel altijd op tijd voor u klaar en rekenen er dan ook op dat onze agenda ook wordt gerespecteerd.

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer zijn wij heel makkelijk te bereiken. Er stoppen diverse trams en bussen bij ons om de hoek.

Ben je met de auto, dan is Brabo de dichtstbijzijnde parkeergarage die hier nog geen 40 meter verderop is.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.