10 tips tegen angsten

Premium Starter Kit

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest

Hoe bereik je een gezonder leven zonder de bank te breken?

Het antwoord is simpel, koop een premium starter kit. De reden waarom je aan een Premium Starter Kit begint is omdat je hiermee een mooie basis set krijgt die multi inzetbaar is. Je kunt ze gebruiken ter ondersteuning van de gezondheid, om schadelijke schoonmaakmiddelen mee te vervangen in huis of om je eigen beauty producten mee te maken . …. enzovoorts. Ze zijn puur en eenvoudig in gebruik. In de kit zitten ook de meest gebruikte oliën van Young Living en het is verreweg de meest voordelige manier om aan de oliën te beginnen aangezien de prijs van de oliën los samen met een diffuser veel hoger liggen. Je kunt het zelf uitrekenen in mijn webshop, doe al die producten maar eens in het mandje? Heb je het door, wat een enorm voordeel je hiermee in huis haalt?

Welke oliën zitten er nu in de Premium Starter Kit?

 • Frankincense: een goede olie voor de huid (het zit in vele huidproducten van Young Living), ondersteund een gezond immuunsysteem en werkt aardend waardoor het ook vaak gebruikt wordt voor yoga en meditatie.
 • Lavender: Ook wel het zwitserse zakmes genoemd omdat je het werkelijk voor teveel dingen kan gebruiken om op te noemen. Het meest bekende is om tot rust te komen tijdens je nachtrust.
 • R.C.: Deze blend bevordert een gezonde werking van het luchtwegenstelsel. Het kan ook een fijne hulp zijn als je man ligt te zagen in bed en jij niet kunt slapen.
 • Thieves: Deze speciaal samengestelde olie van Young Living kan ondersteuning bieden aan het immuunsysteem en luchtwegenstelsel. Het heeft een heerlijk pittig aroma (beetje zoals de appeltaart van je Oma vroeger). Dagelijks een druppeltje verdund onder de voeten of in de diffuser kan al heel wat ellende voorkomen.
 • Digize: de olie voor je darmstelsel en spijsverteringsstelsel. Heb je te zwaar getafelt of wil het allemaal niet zakken, dan kan je deze olie daarvoor gebruiken.
 • PanAway: is een blend die vooral veel ondersteuning kan bieden aan een gezonde werking van de spieren en is daarom fijn om te gebruiken na lichamelijke inspanningen. Het ondersteund de normale cellulaire functie.
 • Lemon: s’ochtends in de diffuser samen met Peppermint is deze combinatie ideaal om lekker wakker te worden en vrolijk naar je werk te vertrekken. Lemon werkt verfrissent en opbeurent. Het is ook een krachtige antioxidant, één druppeltje Lemon+ in een glas water elke dag kan dan ook een goede ondersteuning bieden aan het immuunsysteem.
 • Purification: deze blend werkt zuiverend en neutraliserend. Ideale dagelijkse combinatie samen met Thieves voor in de diffuser. Kan gebruikt worden om van nare geurtjes af te komen. Vb: (sport)schoenen, kook & bakgeuren, muffe slaapkamers/auto’s enzovoorts….
 • Peppermint: ideale ondersteuning voor de spijsvertering en het darmstelsel. Heb je zwaar getafeld dan wil deze olie zeker nog weleens helpen bij de moeilijkheden nadien. Doe een druppeltje Peppermint+ in een glas water, en de energie begint te stromen. Deze olie werkt verfrissend, geeft energie en kan helpen om mentale helderheid te creëeren. Het kan ook een positieve werking hebben op de spieren na lichamelijke inspanning.
 • Copaiba: wordt traditioneel gebruikt om het lichaam’s natuurlijke reactie op irritatie te ondersteunen en een gezonde spijsvertering te bevorderen. Dit is ook een aardende olie en zet je met beide voetjes op de vloer.
 • StressAway: even relaxen na het werk en even los van al die chaos in je hoofd tijdens een drukke periode. Even terug in balans komen, heerlijk!

Nu je hebt gelezen wat elke olie kan betekenen, kun je toch niet anders dan bedenken “Yes Yes Yes’ dit wil ik ook. En dat is dan nog niet eens alles, want je kunt ze voor nog veel meer inzetten. Google of Pinterest het maar eens. Je kan er echt een compleet nieuwe EHBO kit mee maken.

Wil jij graag verandering? Of wil je meer rust in huis? Wil jij graag overgaan op bio of zelfs organisch? Ben jij klaar voor een life-changing ervaring?

Ben jij er klaar voor?

By the way, een life changing ervaring kan ook subtiel elke avond heerlijk relaxen, zijn. Als dit normaal niet gebeurt en nu kan het ineens wel, ga je vanzelf ervaren dat er dingen gaan veranderen. Rust in je lijf, kan letterlijk en figuurlijk een bevrijding zijn.

Wij zijn 5 jaar geleden met een Premium Starter Kit van Young Living begonnen en gebruikten die om er zelf producten mee te maken voor in de badkamer en slaapkamer, om de rust in huis terug te brengen en ter vervanging van veel schadelijke producten. Life changing voor ons allemaal en vooral veel gezondheid in huis. Het was zeker niet alleen voor de lekkere geurtjes. Ik wilde graag van al mijn medicatie af, een rustiger sfeer in huis creëren en mij daar goed bij voelen. En het feit dat deze producten met zoveel zorg worden bereid, speelde bij mij mee in het nemen van mijn beslissing.

Ik veranderde van verlegen, onzelfzeker, straatvrees, paniekaanvallen, menige ontstekingen met vele operaties tot gevolg en dagelijks een redelijk menu aan medicatie naar => eigenaar wellness salon in Antwerpen, zelfverzekerd en volledig medicatie vrij. De transformatie bij mij was fenomenaal (en als ik het kan, kan jij het ook)! Kinderen volgen vanzelf, trust me. Je mag echt voor jezelf kiezen, want jij bent het echt waard.

Bestel hier nu je kit en gun jezelf die ervaring.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.

Just Relax draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches