fbpx

Alles over etherische oliën

Van ongezond naar een natuurlijk werkend en zelfhelend lichaam

Opleiding in etherische oliën

Wil jij graag een online opleiding in etherische oliën volgen? Dan zit je goed bij Just Relax in Antwerpen! Bezig zijn met je gezondheid is het mooiste goed dat jij jezelf kan aanbieden. Zo spreekt het voor zich dat beweging en gezonde voeding een positief effect hebben op jouw gezondheid. Maar wist je dat het gebruik van etherische oliën veel kan doen voor jouw (mentale) gezondheid?

Een opleiding etherische oliën online volgen

Etherische oliën, waarvoor je bij ons online een cursus kunt volgen, zijn vluchtige stoffen die gehaald worden uit de bladeren, bloemen, zaden en vruchten van planten en bomen. De geur die daarbij vrijkomt, heeft invloed op ons gevoel en onze gemoedsstand. Zo helpen deze oliën je bij het ontspannen, slapen, je mentale welzijn en zelfs bij lichamelijke mankementen. Om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het positieve effect van deze etherische oliën, geven we online een opleiding. Daarin leggen we je alles uit over etherische oliën en de omliggende onderwerpen. Ook wanneer je bijvoorbeeld wilt leren omgaan met je emoties of angstgevoelens of wanneer je wilt stoppen met roken zijn wij de perfecte partner voor jou.

Herken jij je hierin?

Kan jij een boost in je gezondheid gebruiken en denk je daarvoor aan een online opleiding voor het leren kennen van etherische oliën? Dan kun je jezelf gegarandeerd vinden in volgende stellingen:

Schrijf je in voor deze opleiding

Ben je geïnteresseerd in deze online opleiding omtrent etherische oliën en wil je je hier graag voor inschrijven? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Dat kan op het nummer 03 291 79 97 of 0468 58 96 43 of door ons online contactformulier in te vullen. Je kunt bij ons ook altijd een cadeaubon kopen als ideale geschenk! Bezoek ons salon in Antwerpen ook eens.

De lange termijn gevolgen

Wacht niet totdat het erger wordt

Ga je niet aan de slag met bovenstaande symptomen, dan kan dit op de lange termijn gezondheidsproblemen veroorzaken.

Ziekte

Burn-out

Depressie

De Online Masterclass geeft je inzicht

Tijdens deze masterclass nemen we je mee in de wereld van etherische oliën. Het zal je verbazen hoeveel deze natuurlijke middelen jouw gezondheid kunnen verbeteren. Ongezonde gewoontes en middelen kun je letterlijk vervangen met puur natuurlijk.

Ontdek wat etherische oliën zijn .

Leer hoe het precies werkt.

Ontdek waarvoor je het allemaal kunt gebruiken.

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je jezelf gaat ondersteunen met essentiële oliën. Er gaat een wereld voor je open.

Het resultaat van etherische oliën gebruiken

Een mooi leven op een gezonde manier

Eigenaresse van Just Relax

Over Cynthia

Ik ben Cynthia, mama van 3 kids. Al dik 18 jaar getrouwd. Na veel ziekte en een ongezond leven kon ik niet anders meer dan kiezen voor natuurlijk. Mijn lichaam trok het niet meer. Ook psychisch heb ik erg in de clinch gezeten tijdens een niet al te rooskleurig verleden.

Na gebruik van etherische oliën en daarmee mijn gezin te hebben ondersteund ben ik er achter gekomen dat natuurlijke middelen veel beter samen gaan met het lichaam dan synthetische chemicaliën. Ik heb daarna heel wat cursussen gevolgd en ben eerst als ZZP-er / zelfstandige begonnen. Vervolgens heb ik nadat ons een pand ter beschikking werd gesteld in hartje Antwerpen een biologisch wellness salon opgezet

Nu een aantal jaren verder en echt ontzettend hard te hebben gevochten om het salon te runnen en te laten groeien, bracht Covid roet in het eten.

Direct heb ik het roer omgegooid en ben ik eerst met een vasten periode begonnen om mijn lichaam te ontgiften, want ziek worden wilde ik niet. Vervolgens heb ik alle cursussen aangepakt die ons konden brengen naar een mooier leven met een bloeiende zaak.

Mijn missie: Jou helpen een balans te vinden op lichamelijk en geestelijk niveau, zodat ook jij die wereld aan kan en je dromen kunt waarmaken!

De expertise en behandelingen van Cynthia worden beoordeeld met 4,9 sterren!

4.9/5

Cynthia is super professioneel en supervriendelijk.

Serena Santi

Voor herhaling vatbaar!

Patryk Lukaszewicz

Welke verschillende Online Masterclass zijn er al?

De basis van etherische oliën

Wat is het, wat doet het en hoe kan jij beginnen met het gebruiken van etherische oliën?

Chemie van etherische oliën

Hoe werkt het nu en waarom?

Relaxatie & slapen

Hoe je weer kunt ontspannen en lekker kunt slapen en welk olietje je hierbij kan helpen.

Angst & paniek

Waar al je angsten vandaan komen en hoe je rustig om kan gaan met al deze gevoelens.

Treed in de wereld van etherische oliën

Volg de Online Masterclass

Relaxatie & slapen

etherische oliën

27
incl. btw
  • Ontdek hoe je weer kunt ontspannen en lekker kunt slapen en welk olietje je hierbij kan helpen.​

Angst & Paniek

etherische oliën

27
incl. btw
  • Leer waar al je angsten vandaan komen en hoe je rustig om kan gaan met al deze gevoelens.
Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.