Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Totaal
PREMIUM RELAXER  × 1 213.19
Subtotaal 213.19
Totaal 213.19
  • Selecteer je bank

Met het doorvoeren van je bestelling ga je akkoord met de voorwaarden van Just Relax en bij het kopen van een Happy Healthy Kit van Young Living welke je kunt lezen in het privacybeleid. Je gegevens zijn veilig bij mij en zullen alleen gebruikt worden voor het aanmaken van je bestelling. Wanneer je een Happy Healthy Kit (of vergelijkbaar) bestelt, zal er een account voor je aangemaakt worden bij Young Living. De bestelling wordt dan direct vanuit Young Living naar je toegestuurd.
Ik heb de algemene voorwaarden van de overeenkomst (alle links staan bovenaan op de pagina van ons privacy beleid) gelezen en ga akkoord met deze voorwaarden.
Ik verklaar dat ik 18 jaar oud ben en wettelijk in staat ben deze overeenkomst aan te gaan. Ik begrijp dat ik mijn overeenkomst met Young Living op enig moment, met of zonder reden, mag beëindigen door middel van schriftelijke kennisgeving aan het bedrijf via het hierboven vermelde adres.
Hier kunt u het privacy beleid vinden.
Beleid en procedures - Young Living https://static.youngliving.com/EU-DOCS/PDFS/NL/nl_NL-policy_procedures.pdf

Privacy beleid - Young Living
https://static.youngliving.com/nl-NL/PDFS/New_YL_Privacy_Policy_nl.pdf

EENMALIGE AANBIEDING
Wil jij graag meer weten over hoe de oliën nou echt werken? Dan vind je dit echt mega interessant. Onze wetenschapper Joshua Spencer heeft alles wat jij moet weten over de oliën voor je bestudeerd en uitgelegd in zijn masterclass.
Laden...

Bestelling verwerken...

Even geduld terwijl wij uw betaling verwerken...

Even geduld, je word omgeleid...

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches