fbpx
Ningxia uitleg. Wat doet het

Ningxia Red

Ningxia Red

Wat is het?

Ningxia Red® is een drankje uit ningxia wolfberries & pure essentiele oliën daarover is het eigenlijk een “superdrankje”. Het is ook een soort van energie drankje met antioxidanten erin, het heeft geen chemische rotzooi zoals Monster, Redbull, Nalu, etc

Het bevat Chinese wolfsbessen (goji bes), een super mix van bosbessen, appelbessen, kersen, granaatappels en pruimensappen, natuurlijke stevia-extract, druivenpitten extract en puur vanille-extract. Ook bevat het de essentiële oliën Tangerine (mandarijn), Yuzu (yuzu), Lemon (citroen) en Orange (sinaasappel). Ningxia wolfsbessen en de andere voedzame ingrediënten maken Ningxia Red de perfecte keuze voor het verbeteren en optimaliseren van je gezondheid!

Wolfsbessen puree. De wolfsbessen die gebruikt worden voor de NingXia Red komen uit de Ningxia provincie in het noorden van China. Dit super fruit bevat één van de hoogste percentage vezels, vergeleken met al het andere voedsel. Het bevat zeaxanthinecarotenoïden die belangrijk zijn voor het behoud van een gezond gezichtsvermogen. Het bevat ook polysacchariden, aminozuren.

Ningxia Red® ondersteund maar liefst op 14 bieden!

 1. Stabiele bloedsuikerspiegel
 2. Gezonde lever- en nierfunctie
 3. Boosten immuunsysteem
 4. Gezonde cholesterolwaarden
 5. Verbetering van het geheugen
 6. Onderdrukken van allergieën
 7. Energieniveau verhogen
 8. Hoofdpijn en duizeligheid verminderen
 9. Beter slapen
 10. Op gezond gewicht blijven
 11. Gewrichtspijn
 12. Gezonde botten en spieren
 13. Gezonde spijsvertering
 14. Beschermen van je DNA

Wie ben ik?

Om eerst even een beeld te geven van wie ik ben en wat ik doe. Ik ben Joshua, een student uit het middelbaar en ik sport enorm veel. Ik denk dat ik minstens 10 uur per week uit eigen beweging sport en tijdens mijn opleiding ‘sport wetenschappen’ ook nog eens gemiddeld 5 uur per week. Dus je kunt je voorstellen dat ik redelijk veel in beweging ben en daarom ook veel energie verbruik.

Wat deed de Ningxia Red met mij?

Om te zien wat Ningxia Red eigenlijk echt met je doet heb ik dat onderzocht voor jullie in een 3 weken zelf onderzoek.

Week 1: 1ste  week dronk ik 1 x 30 ml Ningxia Red.

Week 2: 2de  week 2 x 30ml Ninxgia Red.

En ten slotte dronk ik niets in de 3de week, gewoon om te kijken wat het effect is op mijn lichaam.

Week 1

De 1ste week was wel vrij goede succes met de Ningxia Red, ik kwam net van vakantie en was dus daardoor verstrooit en kon wel iets goeds gebruiken. Doorheen de week voelde ik mij actiever, beter & kon gewoon meer doen. De Ningxia Red had dus echt een effect op mij.

Week 2

De 2de was nog beter want dan kon ik 2 x 30ml Ningxia Red per dag drinken. Mijn trainingen waren vrij goed ookal had ik een blessure in mijn rug. De Ningxia Red hielp mij dus heel erg goed met het genezen van mijn blessure.

Week 3

De 3de week kon ik terug gewoon sporten zoals normaal na de eerste 2 weken, het gebruik van Ningxia Red had me daar zeker mee geholpen. Het nadeel was wel dat ik meer last had van spierpijn. Mijn moeder klaagde vooral dat ik nogal zaagde over spierpijnen en dus vooral niet erg goed gestemd was.

Conclusie

Ningxia Red was mee verantwoordelijk voor het genezen van mijn blessure. De eerste 2 weken waren vrij goed maar de laatste was ook goed buiten dat ik meer spierpijn had en minder uithuidingsvermogen.

7

Tot snel!

Het Just Relax Team

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.