fbpx

Cool Azul

Cool Azul

Wat is het?

Cool Azul is een sportgel dat geformuleerd is met 10% pure essentiële oliën. Het hoofdingrediënt aloë vera voegt extra bijzonderheid eraan toe.

In deze sportgel zit een blend van pepermunt essentiële olie, menthol, kamfer, Plectranthus Oregano en Young Living-exclusieve Dorado Azul essentiële olie.

Wat doet het?

Cool Azul doe je op je spieren voor of nadat je heb gesport. Het koelt je spieren af zodat je minder last hebt van spierpijn en verminderd risico’s op blessures.

Mijn evaringen.

Ik gebruik de Cool Azul sportgel vooral na mijn legday’s. Ik smeer dan wat gel op mijn benen en laat het gewoon intrekken. Legday’s zijn dagen waarbij ik vooral mijn benen ga trainen.

Als je veel gel op je spieren smeert dan krijg je een heel koud gevoel omdat het afkoelend werkt, dus je kan deze gel als het ware ook tijdens de zomer gebruiken wanneer het te warm is.

Ik heb ook ondervonden dat als ik Cool Azul op mijn spieren doe, dat ze dan helemaal als nieuw voelen. Ik heb dan ook veel minder last van spierpijn in mijn benen.

Normaal duurt het 3 a 4 dagen voor dat de spierpijn weg is maar door deze sportgel word het ingekort tot maximum 2 dagen.

Conclusie

De Cool Azul sportgel is de perfecte ondersteuning voor de spieren, te gebruiken voor of na een goede workout.

Het geeft je:

  • Minder spierpijn
  • Betere prestatie
  • Sneller herstel

 

Tot snel!

Het Just Relax Team

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.