fbpx

Raindrop cursus

Op aanvraag geef ik training in de Raindrop en Vitaflex techniek. Dit kun je dan na het volgen van de training toepassen op familie en vrienden. Voor de gecertificeerde masseurs of schoonheidsspecialisten onder ons kun je dit dan ook gebruiken in jouw praktijk.

Deze 2-daagse basisopleiding omvat:

  • Voordelen van Raindrop & Vitaflex.
  • Gebruik van etherische oliën en welke.
  • Werken met therapeutische gradatie etherische oliën.
  • Contra-indicaties van Raindrop & Vitaflex Techniek.
  • Eventuele contra-acties die zich kunnen voordoen tijdens of na een behandeling.
  • Functies van de oliën in de Raindrop & Vita ex Techniek.
  • Technieken Raindrop & Vitaflex.

Het benodigde materiaal zoals een mooi zelf ontworpen boekje, herinneringskaartjes (met de verkorte versie van de technique beschreven) en een certificaat van deelname wordt ook meegegeven.

Deze opleiding wordt in 2 dagen gegeven. Tussen dag 1 en dag 2 zit ongeveer een maand. De reden hiervoor is dat als je dag 1 van de training hebt gevolgd, je dan de Raindrop kunt gaan inoefenen en op dag 2 je het examen aflegt. Dag 2 na het Raindropexamen krijg je ook de Vitaflex training, die niet veel verschilt van de Raindrop maar juist een mooie waardevolle toevoeging is op de Raindrop technique.

Het enige wat je zelf mee moet brengen is een Raindrop kit. Mocht je die nog niet hebben, dan kan ik je daar altijd bij helpen.

DEELNAME:
Om de nodige kwaliteit te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot MAX. 6 personen!

Heb je interesse in deze cursus, dan mag je ons altijd hier contacteren. De kosten voor deze cursus bedragen €250 inclusief BTW.
Het is voor mij ook mogelijk om te verplaatsen naar een andere geschikte locatie dichterbij uw huis/praktijk. Er worden dan wel de nodige reiskosten aangerekend.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.