fbpx

Wat is aromatherapie bij ons in Antwerpen?

Aromatherapie, dat we aanbieden in ons salon in Antwerpen, werkt met etherische oliën, één van de best bewaarde geheimen van de natuur! Het zijn de aromatische vluchtige vloeistoffen, die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten die meestal gewonnen worden door middel van stoomdestillatie.

Aromatherapie volgen in ons salon in Antwerpen

De etherische oliën zijn geen eenvoudige stoffen. De chemie van de oliën is een complexe structuur van honderden chemische verbindingen. Elke plant heeft een uniek aroma, zijn eigen werking en kent ook zijn eigen toepassing. Tijdens aromatherapie bij ons in Antwerpen hebben de geuren een effect op jouw  lichamelijke, spirituele en emotionele gemoedstoestand. Bovendien bezitten ze unieke eigenschappen die je niet kunt vinden in synthetische chemische substanties. Oliënkunnen mens en dier ondersteunen in elk systeem van het lichaam zoals: skelet, spieren, bloedsomloop, hormoonstelsel, endocrien systeem, ademhalingssysteem en immuunsysteem. Ze ondersteunen de gezondheid van de hersenen en een gezond gewicht.

Het merk Young Living bij ons ontdekken

De oliën worden niet enkel gebruikt tijdens de aromatherapie in Antwerpen maar kunnen ook gebruikt worden als alternatief voor synthetische chemische schoonmaakmiddelen. Het merk Young Living, waarmee wij samenwerken in ons salon in Antwerpen, heeft ,om het ons nog makkelijker te maken, de Thieves-schoonmaaklijn uitgebracht. Daarin kun je afwasmiddel, wasmiddel, handzeep, handpurifier, spray en nog veel meer vinden.

Waarom gebruiken we Young Living voor aromatherapie in ons salon in Antwerpen?

 • De oliën zijn 100% organisch en van therapeutische klasse.
 • De lichaamsfuncties worden ondersteund en de homeostase behouden en breken niet af zoals bekend bij vele synthetische chemische substanties.
 • De standaard bij Young Living, dat we gebruiken in ons salon in Antwerpen, ligt enorm hoog, wat ook nageleefd wordt met hun unieke Seed-to-Seal-belofte.
 • Slechts 3% van alle etherische oliën op de wereld zijn therapeutisch te noemen, waarvan Young Living er één van is.
 • Als wereldleider in etherische oliën geloven ze bij Young Living dat iedereen een rijk leven van overvloed en welzijn verdient. Het is daarom ook hun visie om de levensveranderende voordelen van etherische oliën naar ieder huis en familie te brengen.

Als wereldleider in etherische oliën geloven ze bij Young Living dat iedereen een rijk leven van overvloed en welzijn verdient. Het is daarom ook hun visie om de levensveranderende voordelen van etherische oliën naar ieder huis en familie te brengen.

Wat is Seed to Seal?

Het Seed to Seal® proces is de belofte van het merk Young Living, waarmee wij samenwerken voor de aromatherapie in ons salon in Antwerpen, aan jou. Deze zorgvuldige aanpak in vijf stappen laat ze toe om de krachtigste en zuiverste etherische oliën van de natuur te leveren, van de boerderij naar een familie.

Het SEED to SEAL proces houd het volgende in:

 • Onkruid wordt manueel verwijderd.
 • Er worden geen pesticiden gebruikt, geen chemicaliën en geen onkruidbestrijders.
 • De planten worden geoogst op hun piekmoment.
 • De planten ondergaan vervolgens een uitgebreid testproces.
 • Daarna gaan ze van de boerderij rechtstreeks naar de gebruiker.

Gary D. Young

Het begon allemaal toen Gary Young 17 jaar was en naar Canada verhuisde om daar een carrière te beginnen in de veeteelt en als houthakker. Toen hij 24 jaar was, kreeg hij een bijna fataal ongeluk dat hem drie weken in coma hield. Het ongeluk liet Gary Young verlamd achter in een rolstoel. Depressie kwam al snel om de hoek kijken totdat hij besliste om de boel om te gooien. Young wilde een beter leven dan wat hij nu had. Drie jaar na het ongeluk, begon hij weer gevoel te krijgen in zijn benen en tenen. Gary Young is toen begonnen met het gebruik van etherische oliën om de pijn te bestrijden en zo herwon hij zijn volledige mobiliteit binnen korte tijd. Dertien jaar later rende hij de halve marathon! Young Living is een prachtig merk en initiatief dat wij ook hanteren tijdens onze aromatherapie in ons salon in Antwerpen.

10 redenen om voor Young Living te gaan in onze salon in Antwerpen

 • Young living-oliën zijn meer dan alleen maar biologisch.
 • Young Living heeft meer dan 25 jaar ervaring.
 • Young Living heeft zijn eigen boerderijen over de hele wereld.
 • Je kunt deelnemen aan het oogst en destillatie proces als je dat wil.
 • Elke batch wordt getest en weer opnieuw door een externe partij (identiteitstest, compositie test, zuiverheid test, veiligheidsinformatieblad test, finale test van het product).
 • Alle pesticiden worden bestreden met behulp van hun eigen essentiële oliën.
 • Al het wieden gebeurt handmatig.
 • Young Living heeft ook de meest uitgebreide selectie van singles en blends.
 • Young Living heeft het ongeëvenaarde Seed-to-Seal-proces, nog veel strikter dan het biologisch keurmerk zoals algemeen bekend is in Europa.
 • Young Living was de eerste die richtlijnen vaststelden en definieerde wat een therapeutische etherische olie was, die nageleefd werden en zelfs alle bekende medische standaarden overtroffen.

Er zijn uiteraard nog veel meer redenen waarom ook wij voor Young Living kiezen als het komt op onze etherische oliën en aromatherapie in onze salon in Antwerpen.

Ontdek wat de oliën voor jou kunnen betekenen

Ben jij benieuwd naar wat deze oliën van Young Living voor jou kunnen betekenen en wil je daarom een aromatherapie boeken bij ons in Antwerpen? Een 1-on-1-sessie kan je een hoop helderheid geven. Zo kun je intuïtief kiezen en kijken wat jou aanspreekt en wat jij eventueel nodig hebt. Laat je hart spreken, want dat klopt. We gaan dan ook echt testen of jij ze nodig hebt. Ben je toch niet helemaal fan van aromatherapie en wil je bijvoorbeeld een duomassage in ons salon in Antwerpen boeken? Maak dan een afspraak. Je kunt ons contacteren op het nummer 03 291 79 97 of 0468 58 96 43. Je kunt ook ons online contactformulier invullen.

Kies een datum. Na het afrekenen staat de afspraak vast.
Niet goed = Geld terug. Je loopt geen enkel risico.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.