fbpx

Wat is aromatherapie?

Etherische oliën, één van de best bewaarde geheimen van de natuur!

Het zijn de aromatische vluchtige vloeistoffen, die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten die meestal gewonnen worden door middel van stoomdestillatie.

Het zijn geen eenvoudige stoffen. De chemie van de oliën is een complexe structuur van honderden chemische verbindingen.

Elke plant heeft een uniek aroma, zijn eigen werking en kent ook zijn eigen toepassing. Ze hebben een effect op onze lichamelijke, spirituele en emotionele gemoedstoestand. Ze bezitten unieke eigenschappen die je niet kunt vinden in synthetische chemische substanties.


Etherische oliën kunnen mens en dier ondersteunen in elk systeem van het lichaam zoals: skelet, spieren, bloedsomloop, hormoonstelsel, endocrien systeem, ademhalingssysteem en immuunsysteem. Ze ondersteunen de gezondheid van de hersenen en een gezond gewicht.

Etherische oliën kunnen ook gebruikt worden als alternatief voor synthetische chemische schoonmaakmiddelen. Young Living heeft ,om het ons nog makkelijker te maken, de Thieves schoonmaaklijn uitgebracht. Daarin kun je afwasmiddel, wasmiddel, handzeep, handpurifier, spray en nog veel meer vinden.

Waarom Young Living?

 • De oliën zijn 100% organisch en van therapeutische klasse.
 • De lichaamsfuncties worden ondersteund en de homeostase behouden en breken niet af zoals bekend bij vele synthetische chemische substanties.
 • De standaard bij Young Living ligt enorm hoog, wat ook nageleefd wordt met hun unieke Seed to Seal belofte.
 • Slechts 3% van alle etherische oliën op de wereld zijn therapeutisch te noemen, waarvan Young Living er één van is.

Als wereldleider in etherische oliën geloven ze bij Young Living dat iedereen een rijk leven van overvloed en welzijn verdient. Het is daarom ook hun visie om de levensveranderende voordelen van etherische oliën naar ieder huis en familie te brengen.

Wat is Seed to Seal?

Het Seed to Seal® proces is de belofte van Young Living aan jou. Deze zorgvuldige aanpak in vijf stappen laat ze toe om de krachtigste en zuiverste etherische oliën van de natuur te leveren, van de boerderij naar een familie.

Het SEED to SEAL proces houd het volgende in:

 1. Onkruid wordt manueel verwijderd
 2. Er worden geen pesticiden gebruikt, geen chemicaliën en geen onkruidbestrijders
 3. De planten worden geoogst op hun piekmoment
 4. Dan ondergaan ze een uitgebreid testproces
 5. Daarna gaan ze van de boerderij rechtstreeks naar de gebruiker.

Gary D. Young

Het begon allemaal toen Gary Young 17 jaar was en naar Canada verhuisde om daar een carrière te beginnen in de veeteelt en als houthakker. Toen hij 24 jaar was, kreeg hij een bijna fataal ongeluk dat hem 3 weken in coma hield. Het ongeluk liet Gary Young verlamd achter in een rolstoel. Depressie kwam al snel om de hoek kijken totdat hij besliste om de boel om te gooien. Young wilde een beter leven dan wat hij nu had. Drie jaar na het ongeluk, begon hij weer gevoel te krijgen in zijn benen en tenen. Gary Young is toen begonnen met het gebruik van etherische oliën om de pijn te bestrijden en zo herwon hij zijn volledige mobiliteit binnen korte tijd. Dertien jaar later rende hij de halve marathon!

10 redenen om voor Young Living te gaan

 1. Young living oliën zijn meer dan alleen maar biologisch
 2. Young Living heeft meer dan 25 jaar ervaring
 3. Young Living hebben hun eigen boerderijen over de hele wereld
 4. Je kunt deelnemen aan het oogst en destillatie proces als je dat wil.
 5. Elke batch wordt getest en weer opnieuw door een externe partij (identiteitstest, compositie test, zuiverheid test, veiligheidsinformatieblad test, finale test van het product)
 6. Alle pesticiden worden bestreden met behulp van hun eigen essentiële oliën
 7. Al het wieden gebeurt handmatig
 8. Young Living heeft ook de meest uitgebreide selectie van singles en blends
 9. Young Living heeft het ongeëvenaard Seed to Seal proces, nog veel strikter dan het biologisch keurmerk zoals algemeen bekend is in Europa.
 10. Young Living was de eerste die richtlijnen vaststelden en definieerde wat een therapeutische etherische olie was, die nageleefd werden en zelfs alle bekende medische standaarden overtroffen.

Ben jij benieuwd naar wat deze oliën voor jou kunnen betekenen?

Een 1-ON-1 sessie kan je een hoop helderheid geven. Zo kun je intuitief kiezen en kijken wat jou aanspreekt en wat jij eventueel nodig hebt. Laat je hart spreken, want dat klopt. We gaan dan ook echt testen of jij ze nodig hebt. Spreekt dit jou aan, maak dan een afspraak.

Kies een datum. Na het afrekenen staat de afspraak vast.
Niet goed = Geld terug. Je loopt geen enkel risico.

Meld U aan als VIP

Meld U aan als VIP klant om de exclusieve maandelijkse aanbiedingen van Just Relax te krijgen.